Skip to content

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Kurssin kesto on vähintään 40 tuntia ja se on suunnattu kaikille järjestyksenvalvojan työstä kiinnostuneille. Kurssille otetaan vähintään 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä. Järjestyksenvalvojan peruskurssilla tavoitteena on antaa kurssin hyväksytyksi suorittaneille valmiudet toimia järjestyksenvalvojana lain määrittämissä tilaisuuksissa.

Koulutuksen hinta 220 €, sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, loppukokeen ja kurssitodistuksen. Kurssimaksun ALV 0 %, sillä toiminimi Koulutus Juha Kankkunen ei ole ALV – velvollinen.

Peruskurssin hyväksytysti suorittanut henkilö hakee järjestyksenvalvojakorttia poliisilta. Hakemisesta aiheutuvat kustannukset eivät sisälly kurssimaksuun. Järjestyksenvalvojan kortti on voimassa enintään 5 vuotta. 

Kurssikalenteriin merkitty Järjestyksenvalvojan peruskurssi järjestetään, mikäli kurssille tulee vähintään 10 osallistujaa. Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot juha@juhakankkunen.fi

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi, kesto vähintään 8 tuntia.
Kurssin pituus kahtena iltana 4 tuntia (yhteensä 8 tuntia). Koulutusaika yleisemmin kello 17-21.

 

Kurssin hinta 120 €, sisältäen opetuksen sekä koulutusmateriaalin. Kurssimaksun ALV 0 %, sillä toiminimi Koulutus Juha Kankkunen ei ole ALV – velvollinen.

Kurssikalenteriin merkitty Kertauskurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot juha@juhakankkunen.fi