Skip to content

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi, kesto vähintään 8 tuntia.
Kurssin pituus kahtena iltana 4 tuntia (yhteensä 8 tuntia).
Koulutusaika yleisemmin kello 17-21.

 

Kurssin hinta 120 €, sisältäen opetuksen sekä koulutusmateriaalin. Kurssimaksun ALV 0 %, sillä toiminimi Koulutus Juha Kankkunen ei ole ALV – velvollinen.

Kurssikalenteriin merkitty Kertauskurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssin sisältö:

Järjestyksenvalvojan kertauskurssin tavoitteena on varmistua järjestyksenvalvojan ammattitaidon säilymisestä. Koulutuksessa kerrataan keskeisiä järjestyksenvalvojantoimintaan liittyviä asioita ja päivitetään lainsäädännössä tapahtuneet järjestyksenvalvojan toimintaan liittyvät muutokset.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssin todistus on voimassa kuusi kuukautta, minä aikana järjestyksenvalvojakortti tulee uusia. 

 

 Ilmoittautumiset ja lisätiedot juha@juhakankkunen.fi

Huomioithan – jos korttisi voimassaolo ehtii päättyä ennen uuden hyväksynnän hakemista – että ennen 1.3.2007 suoritettu peruskoulutus on vanhentunut ja sinun tulee suorittaa peruskoulutus uudelleen. Uudemmat peruskoulutukset (koulutuksen pituus 32 tuntia ja 40 tuntia) eivät vanhene. Eli kortin voi tällöin uusia vähintään 8 tunnin kertauskoulutuksella.